HíREK, AKTUALITáSOK
AKCIóK, ESEMéNYEK

Sajnálom, honlapunk ezen része jelenleg feltöltés alatt áll, kérjük látogasson vissza később.


Telefon: +36 (52) 536-536

Fax: +36 (52) 500-323

Levélcím: H - 4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.

E-mail: Írjon nekünk!


Minőségpolitika

Az Ász Vendéglátó és Parképítő Kft. vezetése a minőséget úgy tekinti, mint amely a társaság rendezvényszervező és szolgáltató tevékenységének meghatározó tényezője, azaz a minőség a potenciális megrendelők megnyerésének, a piac megszerzésének, megtartásának és bővítésének a legcélravezetőbb és leghatásosabb eszköze. Tevékenységeink során törekszünk a minél kisebb környezetterhelésre és a környezettudatos szemlélet terjesztésére a rendezvények szervezése és lebonyolítása során egyaránt.


A biztonságos élelmiszer előállítás minél jobb szintje elérése érdekébe 2002-ben HACCP rendszert vezetettünk be üzemünkben. A HACCP rendszerünket a Codex Alimentarius előírásai szerint működtetjük, ennek megfelelően alkalmazzuk azokat a szabályozásokat, amelyek az élelmiszerbiztonsági veszélyek megelőzéséhez, kiküszöböléséhez, vagy elfogadható szintre való csökkentéséhez hozzájárulnak.
Különös figyelmet szentelünk e követelmények teljes körű betartására beszállítónkkal szemben is, mindezzel biztosítva megrendelőinket ételeink élelmiszerügyi biztonságáról egészen a termőföldtől az Önök asztaláig.
HACCP rendszerünk folyamatos felülvizsgálatát a Márton Quality Bt. végzi, az évente sorra kerülő belső auditok alkalmával.

KATALÓGUSOK
LETÖLTHETŐ KATALÓGUSAINK
PARTNEREINK
KIEMELT PARTNEREINK
 • HUNÉP Zrt.
  HUNÉP Zrt.
 • Héliker Rt.
  Héliker Rt.
 • Club Service Kft.
  Club Service Kft.

 • V&M
  V&M
 • Főnix Rendezvényszervező Kht.
  Főnix Rendezvényszervező Kht.
 • Corpus Fitness
  Corpus Fitness