HíREK, AKTUALITáSOK
AKCIóK, ESEMéNYEK

Sajnálom, honlapunk ezen része jelenleg feltöltés alatt áll, kérjük látogasson vissza később.


Telefon: +36 (52) 536-536

Fax: +36 (52) 500-323

Levélcím: H - 4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.

E-mail: Írjon nekünk!


Kapcsolódó anyagok:

Cégtörténet

Az ÁSZ Vendéglátó és Parképítő Kft. – a magán személyekből 1995-ben alakult ÁSZ ’95 Bt. Hidegkonyha és Party Szerviz Iroda jogutódjaként – több mint tíz éve folytat vendéglátó ipari tevékenységet.

A cég jelenlegi belső szerkezetét hosszú évek alatt sikerült kialakítani. Kezdetekben egy jól működő családi vállalkozásban gondolkodtunk, amit szerettünk volna felsőfokon művelni. Később kiderült számunkra, hogy sokkal több van bennünk és ebben az üzletágban is, ezért bővíteni kezdtük az addig felépítetteket.
Vállalkozásunkat a Simonffy utcán a jelenlegi HUNÉP UNIVERSAL ZRt. székhelyén levő konyhán kezdtük el, ahol hidegkonyhai készítményeket állítottunk elő elsősorban lakossági megkeresésre, rövid idővel pedig a város kiskereskedelmi láncolataiba is szállítási lehetőséget kaptunk. Az igények megnövekedésével, 1997-ben nyitottuk meg első saját mintaboltunkat a város szívében. Azóta töretlen vásárlóink köre, azonban immár jelenleg a belváros két frekventált helyszínén elérhetőek a vásárlók számár hideg-, és melegkonyhai készételeink salátabárjainkban.

2004-ben jelentős változás történt cégünk történelmében, hiszen a kertvárosban saját, európai színvonalú cukrász-, hideg-, és melegkonyhát építhettünk fel, amellyel gördülékenyebben szolgálhattuk ki mintaboltjainkat, megrendelőinket.

Cégpolitikánk mindenesetben a legmagasabb színvonalon teljesíteni partnereink igényeit.

2008– ban tovább bővítettük telephelyünket, így immár közel 1 500 m2 en tudjuk vállalni saját helyszínen rendezvények lebonyolítását 30-tól, 400 főig.

Megbízásainkat sok éves tapasztalattal rendelkező, kreatív, fiatal munkatársakkal tervezzük meg. A kivitelezésben pedig olyan partnerekkel is együtt működünk, akik kiemelkedő és megbízható teljesítményt nyújtanak, rugalmasan viszonyulnak a kihívásokhoz, továbbá akik munkájáért cégünk teljes körű felelősséget vállal. A különböző tevékenységi körökben a munka jó hangulatban zajlik, amit reményeink szerint partnereink is tapasztalhatnak. Az üzleti viszony mellett számunkra fontos a személyes kontaktus kialakítása, így kollegáink mindig segítőkészek a rendelés vagy rendezvény nagyságától függetlenül.
Büszkén vagyunk arra, hogy a régióban számos jótékonysági rendezvény jöhetett létre a mi támogatásunknak is köszönhetően, hosszú évek során eljuthattunk arra a szintre, hogy karitatív tevékenységet is végezhessünk alapítványok számára. Jó érzés, hogy megrendelőink jelentős része visszatérő partner.

Meggyőződésünk, hogy egy rendezvény sikeréhez tudatos, körültekintő, szakértelmen és tapasztalatokon alapuló munkára van szükség.

KATALÓGUSOK
LETÖLTHETŐ KATALÓGUSAINK
PARTNEREINK
KIEMELT PARTNEREINK
 • Héliker Rt.
  Héliker Rt.
 • Főnix Rendezvényszervező Kht.
  Főnix Rendezvényszervező Kht.
 • Club Service Kft.
  Club Service Kft.

 • HUNÉP Zrt.
  HUNÉP Zrt.
 • V&M
  V&M
 • Corpus Fitness
  Corpus Fitness