HíREK, AKTUALITáSOK
AKCIóK, ESEMéNYEK

Sajnálom, honlapunk ezen része jelenleg feltöltés alatt áll, kérjük látogasson vissza később.


Telefon: +36 (52) 536-536

Fax: +36 (52) 500-323

Levélcím: H - 4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.

E-mail: Írjon nekünk!


Főoldal

halkozCégünk gyöngyszeme a város központjában található salátabárunk. Széles választékkal és gyors kiszolgálással várja meglévő és leendő vendégeinket, akiket friss és házias ízekkel kényeztetünk naponta. A kínálatban megtalálhatóak az általunk, elsősorban hazai alapanyagokból készített Ász saláták, rakottak, sültek, édességek, szendvicsek, amelyeket ellenőrzött minőségben ajánlunk fogyasztóinknak. Hidegtálrendeléshez személyzetünk nyújt felvilágosítást és szakszerű segítséget.

Választék listánk kialakításánál különös hangsúlyt fektettünk a mai étkezési szokások teljes körű kielégítésére. Számításba vettük, hogy a bárunk lokalitása miatt, vendégeink jelentős része munka közben, ebédidőben tér be hozzánk.

piac u.

Mindezek miatt fontos, hogy ételeink egészségesek, könnyűek, gyorsan fogyaszthatóak legyenek, annak érdekében, hogy a nap további részét energetikusan folytathassák vendégeink.

A nyári hőségben a terasz asztalainál üldögélve egy kávé vagy egy pohár jéghideg üdítő mellett szemlélheti a város nyüzsgését.


Egy nyugalom-sziget, ahol csak Ön számít igazán.

 

Visszatérő vásárlóink a Törzsvásárló kártya előnyeit is élvezhetik különböző kedvezmények formájában. Érdeklődjön a helyszínen!


KATALÓGUSOK
LETÖLTHETŐ KATALÓGUSAINK
PARTNEREINK
KIEMELT PARTNEREINK
 • Corpus Fitness
  Corpus Fitness
 • Héliker Rt.
  Héliker Rt.
 • HUNÉP Zrt.
  HUNÉP Zrt.
 • Főnix Rendezvényszervező Kht.
  Főnix Rendezvényszervező Kht.

 • V&M
  V&M
 • Club Service Kft.
  Club Service Kft.